Nytt styrelsemöte och vad som är på gång.

Vi har haft ännu ett styrelsemöte i Fear No Pain(t) och tyckte det var på sin plats att informera lite om detta här på nätet. Protokollet kan mailas till medlem om intresse finns.

Vi hade en genomgång om var vi står gällande vår bana i Horsaryd och status för arrendet. Fler kontakter behövs med bla parkförvaltning om vad vi får göra med skogen. Frågan om vägen och servitut-ägarna till denna är fortfarande under behandling och även om vi kommer att få nyttja vägen måste detta vara klart innan vi kan börja med förbättringsåtgärder på densamma. Jordbruksmarken (ängen) som tillhör banan äger vi ej tillträde till förrän nästa år men kontakt tas med nuvarande arrendator om vad vi får göra innan dess. Ett antal punkter om vad som måste göras lades till protokollet.

Vi beslöt att söka bidrag till verksamheten från Karlshamns kommun och frågan om sponsorer togs upp. Lämpligt underlag för detta är under behandling.

Vi behöver på något sätt visa att bli medlem i vår förening är en bra ide och kommer bland annat skapa ett PDF-dokument för att underlätta spridning av att vi finns och vad vi vill göra. Denna kommer att finnas för nedladdning i anslutning till nyhetssidan.

Ni som ännu tvekar om medlemskap hör gärna av Er så vi kan räta ut era frågetecken!

Uppdatering: Ett flygblad finns nu för nedladdning i sidospalten till höger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *