Traktorvägen till banan förbättrad

I helgen var några ur Fear No Pain(t)s styrelse ute vid banan för att få till stånd förbättringar gällande den traktorväg som går upp till platsen för vår bana. Vår eminente styrelseledamot Fredrik gjorde med hjälp av en grävare ett utmärkt jobb som mynnade i en planare väg fullt körbar med personbil. Tack vare att en hel del buskar och sly gick under via grävarens skopa blev vägen även något bredare vilket känns än mer positivt. Bäst vi höll på fick vi även besök av några kommande medlemmar vilket var mycket trevligt! Det som är kvar att göra initialt är väl att plocka fram ett röjsåg för att tukta de sista buskarna som hotar lacken på våra bilar.

Det här var första steget i våra tilltänkta förbättringsåtgärder för vägen och vi vill även passa på att tacka Lennart i Trensum för lånet av grävaren som möjliggjorde detta!

Näst ska ett lager grus med hjälp av lastbil portioneras ut på vägen för att jämna till den något samt för att få en mer stabil yta utan lera etc. Vi har ordnat en bra deal med en kille som har lastbil och kunnande för detta ändamål men grusfrågan är inte löst. Vi hoppas på att antingen Schweden Splitt eller Ballast – Sternökrossen ska kunna ge oss ett bra pris.

 

2 svar på ”Traktorvägen till banan förbättrad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *